Прийом замовлень +38(097) 114-42-35
ПН -НД: 10:30 - 21:00
Немає товарів у кошику.
Суші з вугрем -це один із найвишуканіших та найароматніших видів японської кухні. Ніжне м’ясо вугра, злегка солодкуватий соус унагі та м’який рис створюють гармонію смаку, яку цінують у всьому світі. Сьогодні я поділюся рецептом суші з вугрем, який легко повторити у домашніх умовах.
Якщо ви коли-небудь замислювалися, як робити суші з вугрем, то цей детальний рецепт допоможе вам приготувати їх не гірше, ніж у ресторані. А також нагадуємо вам що ви завжди можете замовити доставку суші на нашому сайті
Калорійність суші з вугрем залежить від способу приготування та кількості соусу, але в середньому становить 190–210 ккал на 100 г. Соус унагі додає страві трохи солодкості та калорій, але саме він робить смак вугра таким особливим.
Викладіть суші на тарілку, посипте кунжутом, подавайте з соєвим соусом, васабі та маринованим імбирем.
Якщо у вас немає часу або бажання готувати, ви завжди можете замовити суші з вугрем у Києві на сайті sushiset.com.ua або за телефоном +38 (097) 114-42-35.
Доставка суші та суші-сетів здійснюється по Києву щодня з 10:30 до 21:00.
Суші Сет -тільки вони знають, що таке справжні суші.